Bratislavčan obvinený z nebezpečného vyhrážania a porušovania domovej slobody. Polícia zadržala muža, ktorý mal včera poškodiť 9 motorových vozidiel

18.02.2013 Bratislava

Bratislavčan obvinený z nebezpečného vyhrážania a porušovania domovej slobody
V cele policajného zaistenia skončil 48-ročný Roman R. potom, čo sa včera večer vyhrážal smrťou 51-ročnému mužovi v mieste jeho bydliska na Narcisovej ulici v Bratislave. Poverený príslušník PZ 48-ročného Romana z Bratislavy už obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody. Za uvedené konanie hrozí obvinenému v zmysle Trestného zákona trest odňatia slobody až na dva roky.

Polícia zadržala muža, ktorý mal včera poškodiť 9 motorových vozidiel
Na linku 158 prijali policajti Operačného strediska KR PZ v Bratislave včera pred 21:00hod oznámenie, že na Nevädzovej ulici v Bratislave mal neznámy páchateľ poškodiť viacero zaparkovaných motorových vozidiel. Uvedené oznámenie policajti okamžite preverili a následne na základe popisu policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky KR PZ v Bratislave podozrivú osobu zadržali a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. 33-ročného občana Sýrskej Arabskej republiky už poverený príslušník PZ obvinil z prečinu poškodzovania cudzej veci. Škoda na 9 poškodených motorových vozidlách bude vyčíslená dodatočne. Za uvedené konanie hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.
 

Vyberte región